Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Etusivu » Uutuushylly

Talvikonvehdit herkkuhetkiin

Leafin Talvikonvehdit palaavat kauppoihin uudistuneen pakkauksen kera. Pehmeät pähkinätoffeetäytteiset maitosuklaakonvehdit on pakattu kauniiseen Mauri Kunnaksen kuvittamaan rasiaan. Toffeetäytteessä maistuvat hasselpähkinä, riisikrispi ja aprikoosi. Pakkaus sopii myös joulutuliaisiksi! (360g/5 €)


Clipperin vihreät, valkoiset ja mustat teet

Luomu- ja Reilun kaupan teehen erikoistunut teetalo Clipper Teas on pukenut tutut teet uusiin pakkauksiin. Kauniit ja värikkäät pakkaukset on entistä helpompi löytää kaupanhyllyiltä ja ne koristavat myös kodin keittiötä. Reilun kaupan ehdoilla tuotettu Indian Chai -luomutee sopii hyvin joulun ajan nautiskeluun. Reilun kaupan vihreä luomutee sekä luonnonmukaisesti tuotettu valkoinen tee sisältävät paljon tarpeellisia antioksidantteja.


Koffin Porterille tunnustusta!

New Yorkissa ilmestyvä Men's Journal on listannut maailman olutparhaimmiston. Nyt on syytä nostaa hattua suomalaiselle oluen valmistukselle sillä Sinebrychoff Porter ylsi 25 maailman parhaan oluen joukkoon. Onnittelut! Sinebrychoff Porter on pintahiivalla valmistettu tumma, lähes musta, suodattamaton olut, jonka aromissa tuntuu mallasmainen paahtuneisuus. Sinebrychoffin Porter on kautta aikain Sinebrychoffin palkituin olut. Beverage Testing Institute Chicagossa valitsi Sinebrychoffin Porterin vuonna 2000 USA:n parhaiden tuontioluiden joukkoon. Suomessa Sinebrychoffin Porter on listattu monta kertaa Vuoden Hanaolueksi (ykkössijat vuosina 1998, 2000 ja 2001, kakkossija 1999) ja se on voittanut kansainvälisissä oluiden olympialaisissa Englannissa hopeamitalin vuosina 1998 ja 2002. Kisaan osallistuu lähes tuhat olutta kaikkialta maailmasta. Maailman kuuluisin olutasiantuntija Michael Jackson kelpuutti Sinebrychoff Porterin ja Sinebrychoffin vahvan Jouluoluen ainoina suomalaisina maailman 500 parhaan oluen listalleen.


Reilun Kaupan pähkinöitä purtavaksi!

Fair Maryn Reilun Kaupan pähkinät ja hedelmä-pähkinäsekoitukset toimivat loistavasti mukaan otettavina välipaloina. Niistä saat nopeasti energiaa ja pientä purtavaa päivän kiireiden keskellä. Pussit ovat sopivia annospakkauksia, jotka kulkevat kätevästi käsilaukussa tai vaikkapa koululaisen repussa. (ruokakaupoista, pakkauskoko 100 G)Mustapippurin Top 5 juuri nyt


Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2018 Darwin Food Consulting