Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Etusivu » Reseptit » Etninen keittiö » Yam woon sen eli Vermiselli-kanasalaatti

Yam woon sen eli Vermiselli-kanasalaatti

Etninen keittiö »

Valmistusaika: Alle 60 min

Henkilömäärä: 4:lle hengelle

Raaka-aineet:

120 g vermiselliä
1,5 dl kanalientä
200 g kananrintaa pieninä kuutioina
mustapippuria ja suolaa maun mukaan


Kastike:
2 limetin puristettu mehu
3,5 rkl kalakastiketta
2 tl sokeria
2–3 punaista chiliä hienonnettuna
1 kevätsipuli hienonnettuna
1 sipuli suikaloituna
3 rkl korianteria silputtuna
1 ruukku jäävuorisalaattia suikaleina



Valmistusohje:

Laita vermisellit lämpimään veteen likoamaan noin kymmeneksi minuutiksi. Nosta ne sitten lävikköön ja valuta liika vesi pois. Kiehauta kanaliemi kattilassa. Lisää joukkoon kanaliha, erottele lihakuutiot puuhaarukalla. Kypsennä kunnes liha on vaaleaa ja kypsää. Nosta kananliha reikäkauhalla pois kattilasta kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla.

 

Kiehauta runsaasti vettä kattilassa, lisää veteen vermisellit ja keitä noin minuutin ajan. Kaada ne uudelleen lävikköön ja huuhtele kylmällä vedellä. Valuta hyvin ja laita ne kulhoon.


Kastike:

Pane limettimehu, kalakastike, sokeri ja chilit kulhoon. Sekoita kunnes sokeri on liuennut. Lisää kastikkeeseen kana ja sekoita hyvin. Sekoita joukkoon kevätsipuli, sipuli ja korianteri.

 

Kaada kastike vermisellin joukkoon. Sekoita hyvin. Laita suikaloitu salaatti vadille ja kaada vermisellit salaatin päälle. Tarjoile.

Annettuja ääniä 3 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (0)

Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Turkinpippuri" (kohta 8)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting