Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Tomaattikastike

Kasviskeittiö »

Valmistusaika: Yli 60 min

Henkilömäärä: 4:lle hengelle

Raaka-aineet:

2 keltasipulia
1 valkosipulinkynsi
1 kuivattu chilipalko
2 rkl oliiviöljyä
1 tuubi tomaattipyreetä
3 tlk tomaattimurskaa
4 rkl tummaa balsamicoa
tilkka vettä
tuoretta basilikaa
mustapippuria
suolaa



Valmistusohje:

Hienonna sipulit ja valkosipulin kynsi. Kuullota kattilassa oliiviöljyssä sipulit ja murskattu chili. Älä polta valkosipulia. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä hetki. Kaada sekaan tomaattimurskat, balsamico ja tilkka vettä. Laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä ainakin tunti. Mitä pitempään jaksat hauduttaa sitä parempi kastike. Loppuvaiheessa lisää joukkoon reilusti hienonnettua tuoretta basilikaa. Mausta suolalla ja reilusti mustapippurilla.

 

Annettuja ääniä 4 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (1)

Piilota kommentit

Wahlmanin Aki laittaa telkkarissa hiukan sokeria tomaattipyreen ja -murskan kanssa. Se pehmittää mukavasti makua.

Pyree (vieras) - 22.12.2009 23:59


Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Maustepippuri" (kohta 4)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting