Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Sushi - Lohirullat

Etninen keittiö »

Valmistusaika: Alle 30 min

Raaka-aineet:

50 g puhdasta lohifileetä ohuina suikaleina
½ annosta keitettyä sushiriisiä
2 paahdettua norileväarkkia
soijakastiketta
wasabitahnaa
inkivääripikkelssiä



Valmistusohje:

Leikkaa leväarkki kahtia pituussuunnassa. Laita kiiltävä puoli alaspäin bambumatolle pitkä reuna itseesi päin. Jaa riisi neljään osaan. Kostuta kätesi ja levitä yksi annos riisiä tasaisesti levälle. Jätä noin sentin verran tyhjää ulommalle reunalle. Taputtele itseäsi lähinnä olevassa päässä ohuelti wasabia riisi päälle, levitä lohisuikale pitkittäin riisin päälle. Tartu bambumaton reunaan ja kääri leväarkki täytteineen itsestäsi poispäin rullaksi. Painele täytettä tasaisesti ja napakasti. Vedä samalla bambumatto alta pois kun käärit rullaa. Painele kylmällä vedellä kostutettu arkin toinen reuna rullaan kiinni. Valmista samalla tavalla loput rullat. Nosta valmis rulla leikkuulaudalle saumakohta alaspäin. Leikkaa kostealla ja terävällä veitsellä ensin kahtia ja sitten kumpikin puolikas kolmeen yhtä suureen palaan. Asettele lautaselle ja tarjoa soijakastikkeen, inkivääripikkelssin ja wasabitahnan kanssa.

Annettuja ääniä 3 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (0)

Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Turkinpippuri" (kohta 8)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting