Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Etusivu » Reseptit » Kotigourmet » Rapeaa endiiviä ja sinihomejuustoa Waldorf

Rapeaa endiiviä ja sinihomejuustoa Waldorf

Kotigourmet »

Valmistusaika: Alle 30 min

Raaka-aineet:

2 kpl keltaista endiiviä ( tai punaista )
muutama varsisellerin varsi
1 grandy-smith omena
100 g pekonia tai parmankinkkua rapeaksi paistettuna
200-300 g sinihomejuustoa
10 kpl vihreitä ja punaisia kivettömiä viinirypäleitä
50 g saksanpähkinöitä
balsamicoa viimeistelyyn
muutama lehtipersiljan lehti koristeluun ja viimeistelyyn
halutessasi muutama tuore viikuna sellaisenaan


Valmistusohje:

Laita jääveteen käsinrevityt endiivin lehdet kuorittujen ja suikaloitujen omenan ja varsisellerien kanssa. Näin ne eivät tummu ja vesi pehmentää endiivin makua. Paista pannulla tai uunissa pekonit tai parmankinkut rapeaksi. Älä polta. Kokoa lautaselle salaatinomaisesti kaikki ainekset. Viimeistele friteeratuilla lehtipersiljan lehdillä (140-asteisessa öljyssä sellaisenaan),  saksanpähkinöillä ja balsamicolla.

Vinkkejä:
Jätä sinihomejuusto pois ja paista tilalle muutama kampasimpukka, saat näin ruokaisamman alkuruuan tai loistavan kesän kevyen lounasherkun. Salaatti toimii myös isompana salaattina juhlapöytiin ja  buffet-tilaisuuksiin. Ruokaisuutta saat myös lisäämällä salaattiin esim. broilerin rintafileetä.

Annettuja ääniä 0 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (0)

Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Maustepippuri" (kohta 4)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting