Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Pestosämpylät

Kotiruokakeittiö »

Valmistusaika: Alle 60 min

(8-10 kpl)

 

Raaka-aineet:

 

2 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
0,5 tl suolaa
1 tl sokeria
4-4,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl oliiviöljyä
Täyte:
1 dl valmista pestokastiketta
1 dl pinjansiemeniä
1 dl raastettua parmesaanijuustoa

 

 

Valmistusohje:

 

Liuota hiiva 42-asteiseen veteen. Sekoita joukkoon suola ja sokeri. Mittaa kulhoon 2 dl vehnäjauhoja ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää loput jauhot vähitellen käsin vaivaten niin, että taikina irtoaa käsistä. Lisää lopuksi öljy. Kohota 15 minuuttia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat pois ja kauli se levyksi. Voitele levy pestokastikkeella ja ripottele pinnalle pinjansiemenet sekä parmesaanijuusto. Kääri taikina rullalle ja leikkaa viipaleiksi. Nosta viipaleet muffinivuokiin leikkuupinta ylöspäin ja paista 200-asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.

Annettuja ääniä 5 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (1)

Piilota kommentit

Erittäin hyviä =), oliiviöljyä laitoin kylläkin 2rkl

S_123 (vieras) - 25.03.2011 16:33


Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Valkopippuri" (kohta 1)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting