Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Etusivu » Reseptit » Kotiruokakeittiö » Peruna-kukkakaalisalaatti

Peruna-kukkakaalisalaatti

Kotiruokakeittiö »

Valmistusaika: Alle 60 min

Raaka-aineet:

 

1 kg uusia perunoita
1 kukkakaalia
3 kpl kesäsipulia varsineen
1 rasia minitomaatteja
1 suippopaprika

 

Kastike:
1 dl oliiviöljyä
1 tl currya
1 tl paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
0,5 tl cayennenpippuria
2 tl sokeria

 

 

Valmistusohje:

 

Keitä perunat ja kukkakaali kypsiksi. Hienonna kesäsipulit ja puolita tomaatit. Paloittele paprika. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja sekoita joukkoon curry, paprika ja cayennenpippuri. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä.
Kun perunat ja kukkakaalinnuput ovat jäähtyneet, sekoita salaatin ainekset kulhossa. Lisää kastikkeeseen sokeri, suolaa ja mustapippuria ja kaada kastike salaattiin. Sekoita hyvin ja anna tekeytyä hetki ennen tarjoilua.

Annettuja ääniä 1 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (0)

Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Turkinpippuri" (kohta 8)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting