Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Etusivu » Reseptit » Kotiruokakeittiö » Omena-pähkinäpaistos

Omena-pähkinäpaistos

Kotiruokakeittiö »

Valmistusaika: Alle 30 min

(4:lle)

 

Raaka-aineet:

 

4 omenaa
75 g voita
0,5 dl sokeria
1 tl kardemummaa
2 dl hasselpähkinä- tai mantelijauhetta
1 dl kaurahiutaleita

 

 

Valmistusohje:

 

Puolita omenat ja poista siemenkodat. Nosta puolikkaat voideltuun uunivuokaan. Sulata voi ja sekoita joukkoon muut aineet. Lusikoi seos omenanpuolikkaiden päälle. Paista 180-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Tarjoile vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.

Annettuja ääniä 8 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (5)

Piilota kommentit

kivoja ohjeita

jadessan - 12.07.2010 14:17


Moi! Hasselpähkinäjauheen voi ilman muuta korvata mantelijauheella tai muulla jauhetulla pähkinällä. Mantelijauhetta saa lähestulkoon mistä tahansa kaupasta, hasselpähkinäjauhetta hieman harvemmin, mutta yhtään paremmin varustelluissa ruokakaupoissa pitäisi olla.

teresavalimaki - 02.06.2010 12:49


kiva ohje ,mutta voiko hasselpähkinän korvata jollain muulla?

jadessan - 31.01.2010 01:20


tuntuu hyvälle mutta en tietä mistä sitä hasselpähkinä-tai mantelijauhetta saa.

eppu (vieras) - 30.12.2009 10:51


Helppo tehdä ja todella hyvää, nautittiin vaniljajätskin kanssa. Laitoin muuten molempia 1dl sekä hasselpähkinä- että mantelijauhetta.

Omppu (vieras) - 28.09.2009 15:44


Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Sitruunapippuri" (kohta 5)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting