Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Neulapapusalaatti

Kasviskeittiö »

Valmistusaika: Alle 30 min

Henkilömäärä: 4:lle hengelle

Raaka-aineet:

2 shalottisipulia
8 pientä kiinteää perunaa keitettyinä
2-3 rkl oliiviöljyä
shalotti- tai samppanjaviinietikkaa
Dijon- sinappia (mieluiten sitä, jossa myös siemeniä)
500 g neulapapuja (tuoreita)
suolaa
mustapippuria
(Comte juustoa viipaleina)



Valmistusohje:

Hienonna shalotti pieneksi kuutioksi. Lohko perunat. Kuullota sipuli ja perunalohkot oliiviöljyssä paistinpannulla. Kaada joukkoon etikka ja lisää sitten dijon- sinappi. Leikkaa pavuista päät pois ja ryöppää 1,5 – 2 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Yhdistä pavut aikaisempaan seokseen paistinpannulle. Sekoita hyvin, että ”kastike” levittyy tasaisesti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Jaa salaatti lautasille ja viimeistele juustoviipaleilla.

Annettuja ääniä 1 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (1)

Piilota kommentit

Full of salient points. Don't stop beilveing or writing!

Micio (vieras) - 29.08.2012 08:03


Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Maustepippuri" (kohta 4)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting