nakkipannari

ronjan ja nipsun keittiö »

Valmistusaika: Yli 60 min

Henkilömäärä: 4:lle hengelle

Raaka-aineet:

taikina :

4 dl   pirkka kevyt maitoa

2 dl pirkka  vehnäjauhoja

2 pirkka kanan munaa

½ tl  suolaa

täyte:

8 pirkka  kuoretonta nakkia

8 viipaletta  pirkka pekonia

1 sipuli  ohuina renkaina

½ rkl öljyä



Valmistusohje:

1 vatkaa ainekset keskenään .Anna  taikinan  turvota. 2.Tee nakkeihin  pieniä viiltoja  ja kääri  jokainen  nakki pekoni viipaleen  sisään .Asettele nakit voideltuun  ( halkaisija  28 cm) metalliseen  tai lasiseen  piirakkavuokaan  tasaisin  välein.Kiillota  sipulirenkaat  öljyssä  ja levitä ne vuokaan .Kypsennä  pekoni kääröjä 225 asteessa noin 10 minuuttia.3.Kaada  taikina  vuokaan  nakkien  ympärille.Jatka kypsentämistä noin 30 minuuttia .

Tarjoa   lisäksi puolukkahilloa  ja salaattia.

Annettuja ääniä 0 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (0)

Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Viherpippuri" (kohta 2)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2014 Darwin Food Consulting