Merimiespihvi

Kotiruokakeittiö »

Valmistusaika: Yli 60 min

(4:lle)

Raaka-aineet:

1 kg perunaa
2 isoa sipulia
500-600 g naudan paistia
20 g voita
5 kokonaista maustepippuria
suolaa
mustapippuria
2 laakerinlehteä
3 oksaa tuoretta timjamia
n. 5 dl lihalientä
hienonnettua persiljaa


Valmistusohje:

Viipaloi perunat ja suikaloi sipulit. Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi ja nuiji niitä hieman. Kuumenna paistinpannulla voi ja ruskista sipulit, laita ne sivuun hetkeksi. Ruskista myös lihaviipaleet ja mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Huuhtele pannu tilkalla vettä ja kaada liemi pataan. Lado pataan kerroksittain perunaa, lihaa ja sipulia sekä mausteita (maustepippurit, suolaa, mustapippuria, laakerinlehdet ja hienonnettua timjamia). Kaada päälle lihalientä niin, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Nosta pata 175 asteiseen uuniin ja kypsennä n. 1,5 tuntia välillä pinnalta painellen. Tarjoile punajuurisalaatin kera.

Annettuja ääniä 5 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (0)

Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Rosepippuri" (kohta 3)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2014 Darwin Food Consulting