Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Kuohuviinihile

Kotiruokakeittiö »

Valmistusaika: Yli 60 min

Henkilömäärä: 4:lle hengelle

Raaka-aineet:

2 dl vettä

1 dl sokeria

1 vaniljatanko halkaistuna

3-5 oksaa tuoretta minttua

3 dl puolikuivaa kuohuviiniä

koristeluun:

tuoretta minttua



Valmistusohje:

Mittaa kattilaan vesi, sokeri, vaniljatanko ja mintun oksat. Kiehauta ja keitä noin 15 minuuttia hiljaa poreillen. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä. Sekoita jäähtyneen siivilöidyn sokeriliemen joukkoon kuohuviini ja kaada seos pakastamista kestävään astiaan. Nosta vuoka pakastimeen ja anna seoksen jäätyä yön yli. Nosta hile pehmenemään n. 20 minuuttia ennen tarjoilua. Kaavi lusikalla tai jäätelökauhalla hilettä kauniisiin laseihin. Kaada halutessasi laseihin vielä tilkka kuohuviiniä. Tarjoile heti.

Annettuja ääniä 1 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (0)

Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Pippurisekoitus" (kohta 9)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2018 Darwin Food Consulting