Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Kuhaa Prosciutto

Kotiruokakeittiö »

Valmistusaika: Alle 30 min

(4:lle)

 

Raaka-aineet:

 

600-700 g kuhaa (tai muuta vaaleaa kalaa) fileinä
1 sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
1 pkt parmankinkkua
1 rasia minitomaatteja
n. 10 kpl oliiveja
1 dl varsikapriksia
3-4 oksaa timjamia
2 rkl oliiviöljyä

 

 

Valmistusohje:

 

Leikkaa fileet paloiksi. Mausta palat molemmin puolin suolalla, mustapippurilla ja sitruunamehulla. Kääri jokaisen palan ympärille parmankinkkuviipale ja nosta palat kevyesti voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Lisää vuokaan minitomaatit, oliivit, kaprikset ja timjaminoksat. Pirskottele päälle oliiviöljy. Paista 200-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai keitetyn ja oliiviöljyllä maustetun pastan kanssa.

Annettuja ääniä 5 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (0)

Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Turkinpippuri" (kohta 8)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2018 Darwin Food Consulting