Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Etusivu » Reseptit » Mezzaluna » Kanttarellipyttipannu ja uppomuna

Kanttarellipyttipannu ja uppomuna

Mezzaluna »

Valmistusaika: Alle 30 min

Henkilömäärä: 4:lle hengelle

Raaka-aineet:

500 g (varhais)perunoita

1 pkt (170 g) pekonia

1 sipuli

200 g kanttarelleja

1 dl kuohukermaa

1-2 vihersipulin vartta

Valkopippuria, suolaa

Uppomuna:

4 munaa

1 l vettä

1 dl väkiviinietikkaa

1 tl suolaa



Valmistusohje:

  1. Keitä pestyt perunat. Jätä ne hieman kovahkoiksi, jäähdytä jäävedessä nopeasti, valuta ja leikkaa kuutioiksi.
  2. Pilko pekoni, sipuli ja kanttarellit.
  3. Paista pekoni rapeaksi ja kuullota sipulia syntyneessä rasvassa. Lisää kanttarellit ja perunat, ruskista hetki ja lisää kerma ja hauduta hieman. Hienonna lopuksi joukkoon vihersipulin vartta, mausta ja tarkista maku.
  4. Kiehauta vesi, etikka ja suola, Vähennä lämpöä ja pidä vesi lähellä kiehumispistettä, mutta älä anna kiehua.
  5. Riko munat kauhaan yksi kerrallaan ja upota kattilaan. Kypsennä 10 minuuttia ja nosta leivinpaperille.
  6. Jaa pyttipannu lautasille ja aseta päälle uppomunat. Tarjoa rapuaterian pikkuruokana.
Annettuja ääniä 0 kpl
Arvostele resepti
Parhaat työvälineet keittiöösi tarjoaa
Kokkiman.com

Kommentit (1)

Piilota kommentit

Ohje oli Hesarin Ruokatorstain ohjeissa rapuaikaan 2008.

tiffa - 19.11.2010 21:19


Kommentoi reseptiä

Kommentti:


Nimimerkki:


Valitse tarkasteeksi "Pippurisekoitus" (kohta 9)

Varmistus:

Tee uusi haku

Valitse vähintään yksi kriteeri haulle alta.
Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2017 Darwin Food Consulting