Kiitoksia Tohtori.fi lukijoille. Sivusto uudistuu loppuvuoden aikana ja jatkossa löydät Tohtorin sisällön Terve.fi -sivuilta. Tämä takia et mahdollisesti löydä etsimääsi täältä tai sinut ohjataan Terve.fi -sivulle.

Mezzaluna

Toteutettavissa menyissä saa mielellään olla raaka-aineita ja reseptejä, joista ei ole aiempaa kokemusta, mutta jotka vaikuttavat mielenkiintoisilta.


Keittiössä reseptejä 94 kpl     Kutsu keittiöön

Kokkina keittiössä

Tiffa

Kokkeina on 4 erilaista saman ammatin omaavaa samanikäistä naista. Tämä joukko kehittää n. 4 kertaa vuodessa herkkumenyyn. Menyytä kokoonnutaan laittamaan vuoron perään kunkin kotiin tai mökille. Ruoan laittoon kuuluu olennaisena osana keskinäinen tuki ja kannustus, jota jaetaan kaikille vuoron perään, niin kohdatuille vaikeuksille kuin tuleville pyrkimyksillekin. Tukea jaetaan ja ruokaa laitetaan samppanjaa juoden. Valmis ruoka nautitaan hyvien viinien kera. Lissabonin ravintola Mezzalunalta lainatun, nyt valitun nimen kanssa kilpaileva nimi keittöllemme voisi olla Viivin ja Wagnerin sarjiksessa esiintynyt "Samppanja-Saaran kosteat vaiheet". Mezzaluna kuitenkin valittiin paitsi lyhyempänä nimenä, myös siksi että sieltä kaikki alkoi.

Hae reseptejä


Tästä keittiöstä Koko sivustolta

Mustapippurilaisten omat keittiötMustapippurin Top 5 juuri nyt


Palaute | Sivukartta    Kieltorekisteri

© 2018 Darwin Food Consulting